Perfect Welding

Aktuálna stránka nie je bohužiaľ dostupná vo vybratom jazyku.

Chcete zmeniť jazyk a navštíviť domovskú stránku alebo by ste chceli zostať na aktuálnej stránke?

Zmeniť jazyk
Perfect Welding

SDÍLENÍ VÝZEV A SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ VÍTĚZOVÉ SOUTĚŽE WELDING CHALLENGE NA NÁVŠTĚVĚ VE SPOLEČNOSTI FRONIUS

V roce 2017 se obchodní jednotka Fronius Perfect Welding ptala uživatelů na jejich nevyřešené výzvy ve svařování. Koncem listopadu loňského roku pozvala vítěze soutěže Welding Challenge do Welsu: Novozélanďan Gary Martin a Američan Troy Feuss přitom poznali nejen sídlo společnosti Fronius, ale také rakouskou kulturu. Mezitím odborníci ze společnosti Fronius vyřešili jejich speciální svařovací úkoly.

V rámci provázené prohlídky vítězové navštívili svařovací laboratoře ve Welsu. Další vhled do zákulisí značky Fronius jim poskytla návštěva závodů Sattledt (výroba a logistika) a Thalheim (výzkum a vývoj). „Standardy společnosti Fronius jsou neuvěřitelně vysoké. Výrobní hala září čistotou a všechno je velmi efektivně a profesionálně organizované. Kromě toho jsem ještě nikdy nezažil tak příjemnou atmosféru ve výrobních prostorách,“ říká viditelně ohromený Troy Feuss, vedoucí prodeje ve společnosti Postle Industries. Ve výzkumném a vývojovém závodě hosty velmi zaujaly zejména testy výrobků: „Fronius investuje do vývoje svých výrobků opravdu hodně. Přístroje musejí obstát ve velmi náročných testech a přitom překonávají všechna očekávání,“ poznamenává Gary Martin, technolog výrobních procesů ve společnosti Hamilton Jet.

NÁŠ ZÁKAZNÍK, NÁŠ PÁN – V RAKOUSKU CÍSAŘ

Jednatelka společnosti Fronius Elisabeth Engelbrechtsmüller-Strauß, Harald Scherleitner (Global Director Sales & Marketing Perfect Welding) a Harald Langeder (Global Director Research & Development Perfect Welding) během slavnostního večera propůjčili vítězům cenu Welding Challenge Award. H. Langeder v uvítacím projevu zdůraznil, jak je důležité, že uživatelé jako Troy a Gary sdílejí svoje výzvy se společností Fronius. Stávají se tak hnací silou trvalého rozvoje a to je další velký důvod k oslavě.

Na závěr zástupci společnosti Fronius pozvali vítěze, aby se seznámili s císařskou Vídní. Kromě nádherné architektury a historického dědictví vyvolala velké nadšení také rakouská kuchyně s řízkem, závinem a koláči.

Troy Feuss si tuto cestu nadšeně pochvaloval:

„Potkali jsme tolik úžasných lidí. Výměna zkušeností s experty pro nás byla velmi cenná a zaměstnanci společnosti Fronius nám připravili opravdu nezapomenutelný pobyt.“